Bereidingsploegen

Externe Belgische bereidingsploegen die het klappen van de zweep kennen!

De bereidingsploegen waar wij mee samen werken, zijn geroutineerde ploegen die door geheel België thuis zijn en waar wij, én onze klanten, louter goede ervaringen mee hebben. 

Het minimum aantal mosseleters is 200 personen per dag. Kleinere aantallen worden apart berekend. De frieten voor de niet- mosseleters en de curryworsten bakken zij voor u mee.

NIEUW !!! MINI KOOKPLOEG

Voor de verzorging van feesten van 75 tot 200 personen. Meer info? Neem dan contact met ons op.

 

Kwaliteit

Alle bereide mosselfeesten worden voorzien van Tradition de Zélande eerste keus hoog vleesgewicht mosselen, zodat iedereen tevreden van tafel gaat.

Materiaal

De gehele levering bestaat uit propere up-to-date materialen zoals vuren, potten, friteusen en het nodige basis materiaal.
Alles wat in onze standaard levering bij u niet ter plaatse aanwezig is kan bij ons gehuurd worden aan democratische prijzen.

Snelle bijlevering

De bereidingsploeg bij u ter plaatse heeft tijdens het mosselfeest voortdurend contact met onze frigo-express in uw regio. Ingeval van mossel- of friettekorten zijn zij snel ter plaatse om uw feest opnieuw te bevoorraden.

Werkzaamheden vereniging

Het opdienen, afruimen, afwassen en het terug inladen in de wagens blijft voor de vereniging.
Indien gewenst kunnen wij de afwas ook voor u verzorgen. Gelieve dit dan op voorhand aan te geven voor de planning van onze wasstraat medewerkers.

Prijzen per persoon

Wij maken altijd duidelijke offertes. In één oogopslag ziet u hoe de kostprijs van de potten mosselen en de porties friet tot stand zijn gekomen. Het werkelijk aantal verbruikte kilo's mosselen en porties friet wordt berekend, dus geen verassingen achteraf!

Tijdige reservering

Indien uw mosselfeest plaatsvindt in de maanden september, oktober, november zijn tijdige reserveringen gewenst.
Vanwege de traditionele drukte in deze maanden moeten de reserveringen op de materialen tijdig gepland worden.

Contacteer ons

Indien u eerst eens met ons rond de tafel wenst te zitten is dit uiteraard mogelijk. Wij komen vrijblijvend bij u langs wanneer het u past. 

Vraag nu vrijblijvend offerte aan