Kant-en-klare Mosselpotten

Dat scheelt een hoop werk!

 

Een mosselfeest organiseren met 50% minder werk?
De toekomstige manier van mosselfeesten organiseren is hier!

Het is dé oplossing voor verenigingen die kampen met krappe personeelsbezetting tijdens het mosselfeest en die verlost willen worden van mankrachten die betaald moeten worden. 
De prijzen waar wij in massa potten voor produceren, kunt u zelf moeilijk voor staan werken.

Compleet vers voorgevulde mosselpotten

Nauwkeurig gekuiste en gespoelde Tradition de Zélande mosselen in potten gereed gemaakt voorzien van vers gesneden selder, uienringen, peterselie, muntock en speciale kruiden. De potten worden geleverd in kratten van 4 stuks per krat. De potten uitnemen, op de vuren plaatsen en zo naar de tafels!

Mosselpot formaten

Wij leveren de potten standaard in 1000, 1100, 1200, 1250 en 1500 gram. Afwijkende maten alsook kinderporties zijn mogelijk.

Voordeel

Het voordeel van kant-en-klare mosselpotten zit in minder zorgen van voorbereiding, minder personeel en er is een bijkomend btw voordeel. U betaalt 6% i.p.v. 12% btw bij het gebruikmaken van traiteursdienst of bereidingsploeg. Dat scheelt al vlug een halve euro btw per persoon. Het zijn de kleintjes die het hem doen.

Nooit mosselen tekort

Wij verzorgen bij-leveringen van mosselen binnen het uur.

Mosselmaterialen

Vanaf bepaalde hoeveelheden is het gebruik van de (potten en de) vuren aan eindverbruikers gratis. U gebruikt bij ons altijd up-to-date serievuren of vloerbranders en mosselpotten. Spoelbakken, citroendoekjes en placemats zijn gratis. Overige materialen zoals inox frietschalen, bestek, borden, kookketels, bain-maries, kastrolmatten, frietschudpannen etc. huurt u bij ons tegen een kleine vergoeding.

Proper materiaal

U krijgt van ons proper materiaal en moet proper retour komen. Indien gewenst, kunnen wij de afwas ook voor u verzorgen. Gelieve dit dan op voorhand aan te geven voor de planning van onze wasstraat medewerkers.

Het comfort van totaalleveringen is onze sterkte

Als u zelf zo weinig mogelijk overal achteraan wenst te gaan kunnen wij alles compleet leveren.
Mosselsaus - specials en mayonaise in emmers of kant en klare potjes, vers gesneden mosselgroenten en uienringen, frieten, frituurolie, frietkartons, sausbakjes, kruiden, gasflessen etc. etc.

Levering en ophaling

De levering en ophaling gebeurt altijd op de afgesproken tijdstippen. Wij zijn eerder te vroeg dan te laat.

Frigowagens

De verenigingen die geen frigo in de zaal of van de brouwer hebben en besluiten één van onze iso-norm gekoelde frigowagens te gebruiken, kunnen deze ook inzetten voor het koelen van dranken of andere benodigdheden.

Friteusen

Wij verhuren friteusen met 1, 2 of 3 kuipen (18L - 20L per kuip). Voor verenigingen waar het lastig blijkt om goed te kunnen volgen met de frieten en waar wachttijden eerder regel zijn dan uitzondering, kunnen we onze nieuwe hoog rendement friteusen aanbieden (1 kuip 45L), die dit probleem kunnen opvangen.

Referenties

In het geval wij u nog niet helemaal hebben kunnen overtuigen en u toch wat meer zekerheid wenst dan verstrekken wij u graag wat referenties. Wij hebben altijd klanten bij u in de streek.

Contacteer ons
Indien u eerst eens met ons rond de tafel wenst te zitten is dit uiteraard mogelijk. Wij komen vrijblijvend bij u langs wanneer het u past.

Vraag nu vrijblijvend offerte aan