Tradition de Zélande mosselen - één totaalleverancier - scherp geprijsd - nalevering binnen 1 uur 

FORMULE A

Zeeuwse mosselen traditioneel zelf bereiden?

Wanneer u graag alles in eigen hand houdt tijdens uw mosselfeest bieden wij een traditionele levering aan. De Zeeuwse mosselen worden dan geleverd in jute zakken van 15 kg of in vacuümbakken van 10kg. De Tradition de Zélande mosselen zullen dan geleverd worden met mosselpotten & serievuren om de mosselen op locatie te bereiden. Ook leveren wij naast de mosselen bijbehorende producten zoals friet, brood en mosselgroenten. Dit betekent dat alles van één totaalleverancier afkomstig is. Daarbij kom je nooit tekort of teveel doordat wij een nalevering binnen 1 uur kunnen realiseren in heel België. 

Altijd scherp geprijsd

Onze scherp geprijsde topklasse Zeeuwse mosselen van het merk Tradition de Zélande garanderen het hoogste vleesgewicht. Dit betekent ook dat wij altijd het kaliber mosselen leveren die u besteld. Klik op onderstaande button voor een volledig overzicht van onze producten en materialen.

klik hier voor ons assortiment

Panklare mosselen

U wilt alles in eigen hand houden, maar u ziet op tegen de tijdrovende klus van het reinigen van de mosselen? Kies dan voor panklaar optie.  Wij kunnen dit werk van u overnemen. De mosselen zijn dan gezuiverd, ontbaard, schelpaangroei (tevens kalkpokken) verwijderd en kapotte mosselen uitgenomen. 

klik hier voor formule B: Kant-en-klare mosselpotten

 

Waarom kiezen voor de Hollandse mosselcentrale?

 • Kies voor één totaalleverancier
 • Beste prijs- kwaliteitverhouding
 • U geniet de beste service
 • Verse mosselen rechtstreeks van de bron
 • Jarenlange ervaring
 • Keuze uit verschillende formules
 • Leverings gebied

  Levering door heel België.
  Nalevering binnen één uur!