Tradition de Zélande mosselen - één totaalleverancier - scherp geprijsd - nalevering binnen 1 uur 

FORMULE C

Volledig comfort dankzij bereidingsploeg

Wanneer u voor uw mosselfeest het liefst zo weinig mogelijk overal achteraan wenst te gaan kunnen wij al uw werk uit handen nemen. Bij Hollandse Mosselcentrale heeft u de mogelijkheid uw Zeeuwse mosselen ter plaatse door een ervaren bereidingsploeg te laten bereiden. De bereidingsploegen met wie wij samenwerken zijn geroutineerde ploegen waar wij én onze klanten louter goede ervaringen mee hebben. 

Complete service

Wanneer u kiest voor het inschakelen van een bereidingsploeg voor uw mosselfeest maakt u gebruik van de expertises van onze ervaren koks. Dit houdt in dat zij de mosselen tot aan tafel voor u klaarmaken. Ook zal onze bereidingsploeg zorgen voor vers gebakken frieten voor bij de mosselen. Alle bereide mosselfeesten woorden voorzien van Tradition de Zélande eerste keus hoog vleesgewicht Zeeuwse mosselen zodat iedereen tevreden van tafel gaat. Mochten er onverhoopt niet-mosseleters in het gezelschap aanwezig zijn bakt de begeleidingsploeg graag een smakelijk alternatief mee. 

 

 

Reserveer tijdig

Onze bereidingsploegen worden veel geboekt. Vanwege de beperkte beschikbaarheid hiervan in combinatie met de traditionele drukte in het mosselseizoen in de maanden augustus, september, oktober en november vragen wij u tijdig te reserveren.

Prijzen per persoon

Wij maken altijd duidelijke offertes. In één oogopslag ziet u hoe de prijs van de potten Zeeuwse mosselen en de porties friet tot stand zijn gekomen. Het werkelijk aantal verbruikte kilo's Zeeuwse mosselen en porties friet wordt berekend. Dit betekent geen verrassingen achteraf. 

Waarom kiezen voor de Hollandse mosselcentrale?

 • Kies voor één totaalleverancier
 • Beste prijs- kwaliteitverhouding
 • U geniet de beste service
 • Verse mosselen rechtstreeks van de bron
 • Jarenlange ervaring
 • Keuze uit verschillende formules
 • Leverings gebied

  Levering door heel België.
  Nalevering binnen één uur!