Traditionele levering

Hollandse Mosselcentrale staat garant voor:

 

De scherpste prijzen

Onze scherp geprijsde topklasse mosselen van het merk Tradition de Zélande garanderen het hoogste vleesgewicht.
Wij waken over onze prijzen. Heeft u ergens anders toch een evenaring van de kwaliteit ontdekt of een beter aanbod gekregen, dan proberen wij onder dezelfde voorwaarden aan te passen.

Snelle bij-leveringen bij mossel tekorten

Naast de extra leveringen op zaterdag, zondag, maandagmorgen en de feestdagen, heeft iedere Belgische regio tijdens uw mosselfeest zijn eigen servicewagen om u snel binnen het uur bij te leveren.

Sortering

Wij leveren het kaliber van de mosselen, zoals de klant wenst. Jumbo mosselen zijn ook jumbo's, goudmerk mosselen zijn ook goudmerken. Een kleinere mossel ertussen is uitzonderlijk.

NIEUW: Pan-ready mosselen!300_2.jpg

U wilt alles in eigen hand houden maar u ziet op tegen de tijdrovende klus van het reinigen van de mosselen? Wij kunnen dit werk van u overnemen. Kies dan voor pan-ready mosselen. De mosselen zijn dan gezuiverd, ontbaard, schelpaangroei (tevens kalkpokken) verwijderd, gespoeld en kapotte mosselen uitgenomen. Dit gebeurt artisanaal. U heeft geen gewichtsverlies meer van kapotte mosselen en overig afval. Het enige wat u nog moet doen, is even naspoelen alvorens u ze in de pan doet. 

Mosselmaterialen

Vanaf bepaalde hoeveelheden is het gebruik van de potten en de vuren aan eindverbruikers gratis. U gebruikt bij ons altijd up-to-date serievuren of vloerbranders en mosselpotten. Spoelbakken, citroendoekjes en placemats zijn gratis. Overige materialen zoals inox frietschalen, bestek, borden, kookketels, bain-maries, kastrolmatten, frietschudpannen etc. huurt u bij ons tegen kleine vergoeding.

Proper materiaal

U krijgt van ons proper materiaal en moet proper retour komen. Indien gewenst, kunnen wij de afwas ook voor u verzorgen. Gelieve dit dan op voorhand aan te geven voor de planning van onze wasstraat medewerkers.

Het comfort van totaalleveringen is onze sterkte

Als u zelf zo weinig mogelijk overal achteraan wenst te gaan, kunnen wij alles compleet leveren.
Mosselsaus - specials en mayonaise in emmers of kant en klare potjes, vers gesneden mosselgroenten en uienringen, frites, frituurolie, frietkartons, sauspotjes, kruiden, gasflessen etc. etc.

Levering en ophaling

De levering en ophaling gebeurt altijd op de afgesproken tijdstippen. Wij zijn eerder te vroeg dan te laat.

Frigowagens

De verenigingen die geen frigo in de zaal of van de brouwer hebben en besluiten één van onze iso-norm gekoelde frigowagens te gebruiken, kunnen deze ook inzetten voor het koelen van dranken of andere benodigdheden.

Friteusen

Wij verhuren friteusen met 1, 2 of 3 kuipen (18L - 20L per kuip). Voor verenigingen waar het lastig blijkt om goed te kunnen volgen met de frites en waar wachttijden eerder regel zijn dan uitzondering, kunnen we onze nieuwe hoog rendement friteusen aanbieden (1 kuip 45L) die dit probleem kunnen opvangen.

Referenties

In het geval wij u nog niet helemaal hebben kunnen overtuigen en u toch wat meer zekerheid wenst, dan verstrekken wij u graag wat referenties. Wij hebben altijd klanten bij u in de streek.

Contacteer ons

Indien u eerst eens met ons rond de tafel wenst te zitten is dit uiteraard mogelijk. Wij komen vrijblijvend bij u langs wanneer het u past.

Vraag nu vrijblijvend offerte aan